De Halsterse kermisondernemer Paul van de Zande (links) krijgt bij zijn olliebollenkraam bezoek van de Bergse wethouder Jeroen de Lange. Na een goed gesprek is alle tumult rond zijn frietkot verleden tijd.
Volledig scherm
PREMIUM
De Halsterse kermisondernemer Paul van de Zande (links) krijgt bij zijn olliebollenkraam bezoek van de Bergse wethouder Jeroen de Lange. Na een goed gesprek is alle tumult rond zijn frietkot verleden tijd. © Pix4Profs/Moreno Molenaar

Frietkotrel verleden tijd, met een oliebol op de goede afloop: ‘Een voorbeeldig ondernemer’

HALSTEREN - Niet proostend met een pint, maar met een smakelijke oliebol op de goede afloop. Zo vierde de Halsterse kermisondernemer Paul van de Zande woensdag met de Bergse wethouder Jeroen de Lange dat hij nu oliebollen en straks toch friet mag verkopen op plein Vogelenzang.

 1. Plafondplaten kwamen naar beneden door explosie bij woning burgemeester Woensdrecht

  Plafondpla­ten kwamen naar beneden door explosie bij woning burgemees­ter Woensd­recht

  HOOGERHEIDE - Steven Adriaansen, burgemeester van de gemeente Woensdrecht, is zaterdagnacht opgeschrikt door een ontploffing bij zijn woning aan de Op den Duyn in Hoogerheide. De explosie had ‘de sterkte van een granaat’. Uit de aflevering van Opsporing Verzocht bleek dinsdagavond dat de knal zelfs zo zwaar was, dat de auto van de burgemeester van de oprit werd geblazen. Ook vielen er plafondplaten naar beneden.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom

 1. 'Zonder snelle actie dreigt chaos met oud en nieuw'
  Play

  'Zonder snelle actie dreigt chaos met oud en nieuw'

 2. 20 jaar cel en tbs voor Janie H. die Bredanaar in brand stak
  Play

  20 jaar cel en tbs voor Janie H. die Bredanaar in brand stak