Het gemeentehuis in Hoogerheide moet behalve aan de politie ook onderdak gaan bieden aan instanties als de BWI en de ISD. Door die krachtenbundeling en kortere lijnen moeten inwoners met een vraag sneller en beter kunnen worden geholpen.
Volledig scherm
Het gemeentehuis in Hoogerheide moet behalve aan de politie ook onderdak gaan bieden aan instanties als de BWI en de ISD. Door die krachtenbundeling en kortere lijnen moeten inwoners met een vraag sneller en beter kunnen worden geholpen. © Peter van Trijen

Gemeente Woensdrecht wil één loket voor elke inwoner met vraag

HOOGERHEIDE - Inwoners van Woensdrecht moeten qua zorg, welzijn en dienstverlening op basis van één vraag overal mee geholpen worden. Om dat ideaal te realiseren wil het college alle kennis en kunde onder één dak brengen: dat van het gemeentehuis te Hoogerheide.

 1. Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankrekening’
  16

  Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankreke­ning’

  In Nederland eindigt nog steeds een op de drie huwelijken in een echtscheiding. Hoewel vrouwen die met mannen trouwen steeds vaker blijven werken, staan vooral zij er na een scheiding het slechtst voor. Een parttime baan blijkt niet voldoende om hetzelfde leven te kunnen blijven leiden. Het is meestal de vrouw die na de scheiding driehoog-achter in een flatje eindigt. „Stellen praten niet over geld en vrouwen eisen hun positie niet op.”

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom

 1. Dit was Nederland vandaag: zaterdag 8 mei
  Play

  Dit was Nederland vandaag: zaterdag 8 mei

 2. Tientallen gewonden bij ongeregeldheden in Jeruzalem
  Play

  Tientallen gewonden bij ongeregeld­he­den in Jeruzalem