Volledig scherm
Grote Markt in Bergen op Zoom. © Google Streetview

Getuigen zorgen voor twee aanhoudingen van dieven in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - Twee mannen zijn dinsdagavond aangehouden bij een horecagelegenheid aan de Grote Markt in Bergen op Zoom. Ze worden verdacht van diefstal, meldt de politie.

Getuigen melden dat de mannen rond 23.00 uur op het terras zaten. Eén van hen ging de horecazaak binnen terwijl de ander een medewerkster aan de praat hield. Een cafébezoeker die op dat moment toevallig de zaak binnenliep, zag hoe een van de mannen een greep in de kassa deed. Terwijl de politie werd gebeld, zorgde een aantal aanwezigen ervoor dat de verdachte het café niet kon verlaten.

Ter plaatse gekomen agenten hebben beide mannen aangehouden. Ze zijn overgebracht naar een politiecellencomplex en worden gehoord. Het gaat om twee inwoners van Sint Philipsland van 31 en 41 jaar oud. 

  1. Stagnatie dreigt voor bouwplannen Antoniusmolen in Halsteren

    Stagnatie dreigt voor bouwplan­nen Antoniusmo­len in Halsteren

    HALSTEREN - De vereniging de Westbrabantse Molens en het Zorghuys Steenbergen moeten zo snel mogelijk met elkaar aan tafel, om te voorkomen dat er een impasse ontstaat rond de bouwplannen op het terrein achter de Antoniusmolen. De Dorpsraad Halsteren roept het Zorghuys ook op om haar plannen op de kortst mogelijke termijn te delen met de omgeving. ,,Nu is er teveel ruis op de lijn,” stelde Dorpsraad-voorzitter Piet Soffers donderdagavond vast.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom