Het hoofdgebouw van GGZ WNB op landgoed Vrederust in Halsteren.  De Kade staat in de Karel Doormanstraat, in een woonwijk achter GGZ WNB-kantoren in de Rooseveltlaan waarvan de huur wordt opgezegd.
Volledig scherm
Het hoofdgebouw van GGZ WNB op landgoed Vrederust in Halsteren. De Kade staat in de Karel Doormanstraat, in een woonwijk achter GGZ WNB-kantoren in de Rooseveltlaan waarvan de huur wordt opgezegd. © Tony Presser / Pix4Profs

GGZ WNB sluit jongerenafdeling De Kade

BERGEN OP ZOOM – GGZ Westelijk Noord-Brabant sluit De Kade, een gebouw in de Karel Doormanstraat in Bergen op Zoom waar jonge volwassenen (18-23 jaar) met psychiatrische aandoeningen worden behandeld.

0 reacties

  1. Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

    Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

    Jongeren die vanaf 2015 begonnen zijn met een studie, zitten door het leenstelsel na het afronden ervan vaak met schulden tot in de tienduizenden euro’s. Hoe gaan jongeren met deze schulden om? Zijn ze zich bewust van de verantwoordelijkheden van het afbetalen? En welke gevolgen brengen dit soort schulden met zich mee op de lange termijn? Wij zoeken het uit in deze reeks. Vandaag deel 2, over maximaal lenende studenten.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom