Hans Verdult van het Grensinfopunt Brabantse Wal (links) maakt een herstart met het inloopspreekuur in het gemeentehuis te Hoogerheide voor wie vragen heeft over werken of wonen over de grens. Wethouder Lars van der Beek is er blij mee.
Volledig scherm
Hans Verdult van het Grensinfopunt Brabantse Wal (links) maakt een herstart met het inloopspreekuur in het gemeentehuis te Hoogerheide voor wie vragen heeft over werken of wonen over de grens. Wethouder Lars van der Beek is er blij mee. © archieffoto Peter de Brie

Grensinfopunt maakt comeback: ‘Goed voor inwoners en ondernemers Woensdrecht’

HOOGERHEIDE - Zelfs corona kon het werken en ondernemen door West-Brabanders in België niet stoppen. Nu de pandemie luwt, start Hans Verdult in Hoogerheide weer met zijn spreekuur over grensarbeid.

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
    27

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom