Professor doctor John-Paul Bogers Bogers komt oorspronkelijk uit Halsteren. Hij doet onderzoek naar de werking van lichaamsbrede hittetherapie bij mensen met uitgezaaide alvleesklierkanker.
Volledig scherm
PREMIUM
Professor doctor John-Paul Bogers Bogers komt oorspronkelijk uit Halsteren. Hij doet onderzoek naar de werking van lichaamsbrede hittetherapie bij mensen met uitgezaaide alvleesklierkanker. © Pix4Profs/Tonny Presser

Halsterse prof wil uitgezaaide kanker, de ziekte waaraan zijn moeder overleed, te lijf gaan met hitte

John-Paul Bogers werd geboren in Halsteren als enige zoon van aardappelverwerker Piet Bogers uit Lepelstraat. Tegenwoordig is hij professor aan de Universiteit van Antwerpen en directeur van diverse medische bedrijven. Zijn onderzoek naar hittetherapie bij uitgezaaide alvleesklierkanker moet de kroon op zijn medisch-wetenschappelijke carrière worden.

 1. Aanvalsleider Chraou neemt Halsteren op sleeptouw, Moerse Boys druipt met opgeheven hoofd af
  PREMIUM
  Zondag vierde divisie

  Aanvalslei­der Chraou neemt Halsteren op sleeptouw, Moerse Boys druipt met opgeheven hoofd af

  In een waar voetbalgevecht was het Halsteren dat met een 3-2 derbyzege tegen Moerse Boys van het veld stapte. Op het ‘aardappelveld’ kwamen de technische vaardigheden van de thuisploeg nauwelijks aan bod, maar werd er stootkracht gevraagd. Jaouad Chraou nam de ploeg aanvallend bij de hand. ,,Als oude man binnen onze selectie hoop ik de groep met mijn werklust aan te sporen.”
  Halsteren

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom