Volledig scherm
PREMIUM
De West-Brabantse Queen-tributeband Crazy Little Things op de Queen Convention in Engeland. In het midden met vlag zanger Marijn Geluk. © Arjan Nefs

Het ultieme schoolreisje: Bergse tributeband naar Queen-conventie in Engeland

BERGEN OP ZOOM/MAPLETHORPE - Zeven West-Brabantse muzikanten beleefden afgelopen weekend het ultieme schoolreisje. De Queen-fans mochten op uitnodiging drie dagen naar de groots opgezette, jaarlijks op wisselende locaties georganiseerde Queen-conventie.

Via de telefoon brengt zanger Marijn Geluk op zondagmiddag verslag uit van de show die zijn tribute band Crazy Little Things daar verzorgde. ,,We merkten heel sterk dat de fans het enorm waardeerden dat we geheel als onszelf op het podium stonden en energieke rock-'n-roll neerzetten. Zonder imitaties of Freddie Mercury-danspasjes. Niets gebeurde geforceerd, want we deden het op onze manier, zoals we het altijd doen. Daarom is het ook zo fijn dat iedereen zo ongelooflijk positief reageerde tijdens en na de show."

  1. Koker met spullen voor de toekomst de grond in bij opening Fort Henricus in Steenbergen
    PREMIUM

    Koker met spullen voor de toekomst de grond in bij opening Fort Henricus in Steenber­gen

    STEENBERGEN - Het kan nog honderden jaren duren. Maar er komt een dag dat iemand hem vindt: de koker met spulletjes die zondag bij de opening van Fort Henricus in Steenbergen de grond in is gekatapulteerd. Met een piepklein Gummaruskerkje en Pompejusje, bloemenzaadjes, een brief van burgemeester Ruud van den Belt van Steenbergen, maar ook een cd met waterlinie-raps en een boekje met wandeltochten.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom