‘Het zijn verdomme poésjes!’ Kittens gedumpt in Bergen op Zoom

VIDEOBERGEN OP ZOOM - Ze is er nog ontdaan van en heeft er de hele nacht niet van geslapen, Kimberley Schuurbiers  (28) uit Bergen op Zoom. Tijdens een wandeling met haar moeder en dochtertje vond ze vrijdagavond vier net geboren poesjes. ,,Gedumpt,” weet ze zeker.  

De dieren lagen in een brandgang tussen woningen aan de Frederik Hendriklaan en de Prinses Margrietstraat, achter een voetbalveldje. ,,Mijn hond was er naartoe gelopen en die wilde er niet meer bij weg. Omdat ik wilde weten wat er lag, heb ik een zaklamp gehaald. ,,Het zijn verdomme poesjes", riep ik tegen mijn moeder. ,,Toen ik ze aanraakte schrokken ze en bewogen ze. We hebben ze opgepakt en warm gehouden tot de dierenambulance ze kwam halen.”

  1. Onverwachte wendingen, ze horen bij ons werk
    Van 't Land

    Onverwach­te wendingen, ze horen bij ons werk

    Onze dagen lopen nooit zoals we denken dat ze gaan. Zo zei Caroline deze week: ,,Leuke dag, maar ik heb nog niets gedaan van wat ik wilde doen.” En Brina: ,,Ik heb veel gedaan, maar niet datgene wat jij had gevraagd om te doen.” Dat ik daar iets beter in ben, is waarschijnlijk de reden dat ik de agenda beheer en alle kinderfeestjes, rondleidingen et cetera inplan. Ik let er altijd op dat dit heel zorgvuldig gebeurt, want stel je eens voor dat dat misloopt...

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom