Volledig scherm
© Thinkstock

Hoe draag jij een steentje bij aan een duurzame wereld? Laat het ons weten

meld je aanEten redden dat anders verspild zou worden, een kledingruilavond houden met vrienden of een opruimactie opzetten in de wijk; groen doen is niet meer alleen voor hippies. Iedereen draagt op zijn eigen manier een steentje bij.

Gebruik je de Too Good To Go app om eten van de vuilnisbak te redden? Of ben je een challenge aangegaan om een bepaalde periode niks nieuws te kopen? 

Maak je je eigen tandpasta, deodorant of wasmiddel? Carpool je samen met collega’s naar het werk om uitstoot te verminderen? Dan zijn we op zoek naar jou.

Quote

Maak je je eigen tandpasta, deodorant of wasmiddel? We zijn op zoek naar jouw groene tips

Meld je aan 

Voor een nieuwe rubriek in BN DeStem zoeken we mensen die een steentje bijdragen aan een duurzamere samenleving, op wat voor manier dan ook. Groot of klein, alle groene tips zijn welkom. Stuur een mailtje naar sandramoerland@live.nl onder vermelding van naam, woonplaats en een korte uitleg over jouw groene tips. 

Wie weet zien je we je terug inde krant en op onze website, en inspireer je met jouw verhaal andere mensen om duurzamer te gaan leven.

  1. De CatasTroffee: wie gaat er het leutigst om met de catastrofes van Bergen op Zoom?
    PREMIUM
    column

    De CatasTrof­fee: wie gaat er het leutigst om met de catastro­fes van Bergen op Zoom?

    Begint het al een beetje te jeuken? Nee, ik heb het nu even niet over symptomen die zwembad De Schelp kan veroorzaken. Het leutigste feest van het jaar staat weer voor de deur! Her en der is het al te zien in de stad: posters met grote neuzen en in de etalages zijn de ouwe bullen voorzichtig uitgestald. Volgende week begint het geneuzel weer, met het Neuzebal. En daarna is het drie weken lang dweilen voor de Krabben.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom