Volledig scherm
De verdachten zijn meegenomen naar een politiecellencomplex. © Eldridge Pentury

Hond met geweld gestolen in Stavenisse: 3 verdachten aangehouden

STAVENISSE – De politie heeft vrijdagavond drie mannen aangehouden in Stavenisse. Aanleiding was een ruzie in een woning aan de Burgemeester Sluijmerstraat, vermoedelijk ging die over de aankoop van een hond.

Meldingen over het conflict kwamen rond 23.20 uur binnen bij de meldkamer. Meerdere agenten reden naar Stavenisse en bedachten een plan om het huis te benaderen. Er zou volgens één van de meldingen mogelijk een vuurwapen zijn gezien tijdens de ruzie.

Bij aankomst in Stavenisse zag de politie een personenauto zonder verlichting rijden. Het voertuig, met daarin drie mannen en een hond, werd staande gehouden. Ze waren vetrokken bij het huis waar het conflict had plaatsgevonden. De mannen, een 24-jarige Amsterdammer, een 27-jarige man uit Uithoorn en een 23-jarige man uit Londen, hadden geen vuurwapen op zak. De politie vond wel een breekijzer en een honkbalknuppel. Die werden meteen in beslag genomen.

Het drietal werd aangehouden en meegenomen naar het politiecellencomplex. De bewoner van het huis in Stavenisse heeft aangifte gedaan van diefstal met geweld. De verdachten worden zaterdag verhoord.

Alle drie de mannen zijn aangehouden. De bewoner van het huis heeft aangifte gedaan van diefstal met geweld. De verdachten zijn meegenomen naar een politiecellencomplex en zullen vandaag verhoord worden. 

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom