Volledig scherm
© Thinkstock

Huijbergse carnavalsclub Sanegeit heeft geld terug na roof door cybercriminelen

HUIJBERGEN - De Huijbergse carnavalsvereniging de Sanegeit is weer uit de financiële problemen. De vereniging werd in september slachtoffer van cybercriminaliteit. De bankrekening van De Sanegeit werd leeggeplunderd. 

,,Na een aangifte bij de politie zijn we met het proces-verbaal naar de Rabobank gegaan. Daar heeft een commissie een voor ons positieve beslissing genomen en is het bedrag van 2.200 euro vergoed en op onze rekening gestort", zegt Lia Linders penningmeester van De Sanegeit.

,,Op maandag 11-11 kunnen we weer vol goede het startsein geven voor het nieuwe carnavalseizoen.”

 1. Bergse atlete Joleen Jansen presenteert boek: ‘Hardlopen was een vlucht voor me’
  PREMIUM

  Bergse atlete Joleen Jansen presen­teert boek: ‘Hardlopen was een vlucht voor me’

  BERGEN OP ZOOM - In kantine d’n Assieschuif bij atletiekvereniging Spado op Sportpark Rozenoord in Bergen op Zoom wordt zondag een boek gepresenteerd met als titel ‘Ken je me?’ Het is geschreven door Joleen Jansen-Melse (67), in de hardloopwereld bij velen bekend als Joleen Jansen. Onder de vlag van AV Spado boekte de atlete uit Bergen op Zoom jarenlang zowel regionaal als landelijk menig succes. In haar debuut als schrijfster toont zij zich van een heel andere kant.
 2. Blijft deze Schelp voor altijd dicht?
  PREMIUM
  Analyse

  Blijft deze Schelp voor altijd dicht?

  BERGEN OP ZOOM - De conclusie in het onderzoek van PROOF adviseurs is vernietigend. Problemen met het roestvrijstaal waren jarenlang bekend. Maar er gebeurde niks, iedereen keek de andere kant uit. Pas toen er acuut gevaar dreigde voor bezoekers en personeel kwam er actie. Ging De Schelp dicht. Voor reparatie. Die klus liep uit de hand. Het roestvrijstaal bleek niet het enige probleem. Ook met de luchtkwaliteit binnen is het grondig mis. En daarom is het bad nog altijd gesloten. En niemand die weet hoe lang dit duurt. En of De Schelp nog is te redden!

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom