Commissaris van de Koning Ina Adema, in gesprek met zorgmedewerker Fatima Taleb (links) tijdens haar bezoek aan Woonzorgcentrum Het Nieuwe ABG van tanteLouise.
Volledig scherm
Commissaris van de Koning Ina Adema, in gesprek met zorgmedewerker Fatima Taleb (links) tijdens haar bezoek aan Woonzorgcentrum Het Nieuwe ABG van tanteLouise. © Pix4Profs/Tonny Presser

Ina Adema onder de indruk van geprinte asperges: ‘Deze innovaties komen toch maar mooi uit Bergen op Zoom’

BERGEN OP ZOOM - ,,Het zag eruit als een asperge, het smaakte als een asperge, maar het was geprint.” De commissaris van de Koning, Ina Adema, toonde zich gisteren vol bewondering voor de innovatieve ontwikkelingen in het voormalig suikerlab, het Delta Agrifood Business (DAB).

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
    27

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom