Betonblokken maken het onmogelijk om met auto's op het parkeerterrein bij het sportpark in Dinteloord te komen.
Volledig scherm
PREMIUM
Betonblokken maken het onmogelijk om met auto's op het parkeerterrein bij het sportpark in Dinteloord te komen. © foto Ad Goddrie

Jongeren willen niet luisteren, burgemeester sluit parkeerterrein Dinteloord af met betonblokken: ‘Tot hier en niet verder’

DINTELOORD - Op last van burgemeester Ruud van den Belt is zaterdagavond het parkeerterrein bij het sportpark in Dinteloord met grote betonblokken afgesloten. Jongeren negeerden het samenscholingsverbod om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. ,,Dit gedrag kunnen we onmogelijk tolereren.”

Quote

Wie de regels aan zijn laars lapt, heeft een serieus probleem

Ruud van den Belt, burgemeester Steenbergen

Vrijdagavond en zaterdag overdag kwamen volgens een woordvoerder van de gemeente Steenbergen in wisselende samenstelling steeds groepen jongeren met auto’s bij elkaar op het parkeerterrein. Daarop greep Van den Belt in. 

  1. Vuilniszakkenactie bij De Heide: ‘bezoekers ruim je eigen rotzooi op’
    PREMIUM

    Vuilniszak­ken­ac­tie bij De Heide: ‘bezoekers ruim je eigen rotzooi op’

    BERGEN OP ZOOM - Natuurgebied De Bergse Heide oogt met regelmaat als één grote openbare prullenbak. Aan het einde van een mooie dag ligt het strand bezaaid met blikjes, flesjes, chipszakken en ander afval. ,,Het rijst de pan uit”, geeft wethouder Patrick van der Velden toe. ,,Zo kan het niet langer”, stelt Reza Smit van restaurant De Berk. Dit weekend worden er vuilniszakken uitgedeeld aan bezoekers. En flyers met daarop de oproep, de eigen rotzooi op te ruimen.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom