Natuurlijk konden Dasja Abresch, Desi Dingemans, Frans van Eekelen (foto) en Willem Jongeneelen niet op alles ingaan, het boek heeft 750 pagina’s.
Volledig scherm
Natuurlijk konden Dasja Abresch, Desi Dingemans, Frans van Eekelen (foto) en Willem Jongeneelen niet op alles ingaan, het boek heeft 750 pagina’s. © Pix4Profs/Tonny Presser

Jubileumboek 750 jaar Steenbergen: van zuster Monique tot de imposante Gummaruskerk

Met grote interesse werd dit weekend in theaterschool Myra Ceti geluisterd naar de geschiedenis van Steenbergen van honderden jaren geleden en in recentere tijd. Schrijvers van het jubileumboek 750 jaar Steenbergen, 25 jaar één gemeente vertelden tijdens een speciale editie van ‘Witte da’ over enkele van hun verhalen.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.