Nog een jaar, dan is dit beeld verleden tijd. Dan sluit het Juvenaat aan de Pater Dehonlaan de deuren.
Volledig scherm
PREMIUM
Nog een jaar, dan is dit beeld verleden tijd. Dan sluit het Juvenaat aan de Pater Dehonlaan de deuren. © Pix4Profs/Tonny Presser

Juvenaat verhuist na fusie met Mollerlyceum tijdelijk naar de Noordzijde Zoom

BERGEN OP ZOOM - Gymnasium Juvenaat en het Mollerlyceum. Twee begrippen in Bergen op Zoom. En dat blijft ook in de toekomst zo nu de scholen meer gaan samenwerken. Augustus volgend jaar neemt de fusie concrete vormen aan. Dan valt het Juvenaat onder het bestuur van vereniging Ons Middelbaar Onderwijs (OMO) en verhuist het Juvenaat tijdelijk naar het schoolgebouw aan de Noordzijde Zoom (voormalige ZoomMAVO).

  1. Samengaan Bergse scholen verloopt langzaam
    PREMIUM

    Samengaan Bergse scholen verloopt langzaam

    BERGEN OP ZOOM - Er zit nog onvoldoende vooruitgang in de samenwerking tussen het Roncalli, Mollerlyceum en Juvenaat in Bergen op Zoom. Achter de schermen zijn nog volop overleggen gaande om het proces vlot te trekken. Op regelmatige basis zijn er bijeenkomsten met medewerkers van het Roncalli. Door in alle openheid zaken te bespreken, hoopt de overkoepelende Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs (OMO) de onderwijsontwikkelingen in Bergen op Zoom vorm te gaan geven. Het Roncalli en Mollerlyceum vallen allebei onder die organisatie.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom