Volledig scherm
Toegangskaartjes voor evenementen Bergse Vastenavend © Stichting Vastenavend

Kaartverkoop Bergse vastenavend start voor wie zijn neus ‘achternaar’ wil dweilen

BERGEN OP ZOOM - Krabben die hun neus ‘achternaar’ willen dweilen, kunnen vanaf vrijdag 10 januari toegangskaarten kopen voor diverse evenementen tijdens de Bergse Vastenavend.

,,Wil u niets missen van enerverende ervaringen, verfrissende vertoningen en opbeurende optredens, zorg dan dat u op tijd uw kaarten koopt. Van ‘t Neuzebal tot aan de Sluiting. Kom dit jaar de leut opsnuive en ruik de Vastenavend van dichtbij! Maar wees er op tijd bij, want de verkoop zal snel gaan", waarschuwt de Stichting Vastenavend.

Neuzebal, Dweilbandfestival en Sluiting

Kaarten voor ’t Neuzebal op 1 februari kosten 7,50 euro en zijn verkrijgbaar bij Boon’s Markt (MCD), De Bergse Dumphal, Ambachtsbakker Bergse Plaat, Dietvorst Fééstartikele en Primera Zonneplein. Dat zijn tevens de zes verkooplocaties voor zowel ’t Dweilbandfestival op 23 februari als de Sluiting op 25 februari, beide ook 7,50 euro.

Tusse de Schuifdeure, en op de tribune bij de Optocht

Tickets voor Tusse de Schuifdeure op 15 februari (11 euro in de zaal, 15 euro aan tafel) zijn te koop bij Boon’s Markt (MCD) en Primera Zonneplein. Daar, en bij De Teerkamer, verkopen ze ook kaarten voor de tribune op de Markt tijdens de Optocht op 25 februari. Die kosten 11 euro, inclusief twee consumpties.

Bestellen kan deels digitaal via de sjop

Voor sommige evenementen kunnen kaarten digitaal worden besteld via de webshop: www.stichtingvastenavend.nl/sjop.

Volledig scherm
Evenementenposter Bergse Vastenavend 2020 © Stichting Vastenavend

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom