Marianne van der Pol en Louis Minnebach trokken aan de bel omdat de kerkklok in Woensdrecht stil staat op half zes en dat nog maanden kan duren. De gemeenteraad wil nu dat het college het parochiebestuur overtuigt om de klok snel te laten repareren.
Volledig scherm
Marianne van der Pol en Louis Minnebach trokken aan de bel omdat de kerkklok in Woensdrecht stil staat op half zes en dat nog maanden kan duren. De gemeenteraad wil nu dat het college het parochiebestuur overtuigt om de klok snel te laten repareren. © Pix4Profs/Tonny Presser

Kerkklok al weken op half zes, raad Woensdrecht dringt aan op reparatie: ‘Hij moet weer lopen’

WOENSDRECHT - De kerkklok van Woensdrecht, die al weken stilstaat op half zes, moet zo snel mogelijk worden gerepareerd. Parochie De Bron wil de verkoop van de kerk afwachten, maar de gemeenteraad stuurt het college op pad om het kerkbestuur op andere gedachten te brengen.

  1. Huisartsassistente Ingrid heeft in ruim 30 jaar heel wat injecties gezet en oren uitgespoten
    PREMIUM
    Interview

    Huisartsas­sis­ten­te Ingrid heeft in ruim 30 jaar heel wat injecties gezet en oren uitgespo­ten

    STEENBERGEN/BERGEN OP ZOOM - Ingrid Gommers stopt na 31 jaar als assistente van de Bergse huisarts Hans de Rooij. In die periode maakte Gommers alle veranderingen in de gezondheidszorg mee en groeide uit tot een vertrouwenspersoon voor veel patiënten. De voormalige doktersassistente gaat verder als personal trainer, gewichtsconsulent en leefstijlcoach in haar bedrijf FitnessFlow.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom