Volledig scherm
De kerstmarkt Echt Ostrechts trof in 2017 ook geen superweer, maar kon toen wel doorgaan. De editie 2018, die zondag 9 december plaats zou vinden, is door buurtschap Dorp uit Ossendrecht afgelast vanwege de slechte weersvoorspellingen. © Tonny Presser © 2017

Kerstmarkt Echt Ostrechts afgelast vanwege slecht weer

OSSENDRECHT - De kerstmarkt Echt Ostrechts in Ossendrecht gaat zondag 9 december niet door. Volgens de organisatoren van buurtschap Dorp ziet de weersverwachting er niet gunstig uit. Zij schatten de situatie als te riskant in voor standhouders en publiek.

,,Er wordt regen en een harde wind verwacht. Niet echt prettig om buiten met een kraampje te gaan staan”, zei Ludo van Oevelen van buurtschap Dorp zaterdagmiddag. 

,,Misschien valt het weer morgen wel mee, maar we willen geen risico lopen dat er kramen omwaaien en daarom hebben we besloten om de kerstmarkt af te lassen", aldus Van Oevelen.

De boekenmarkt in de kerk gaat zondag overigens wel gewoon door.

 1. Nachtmerries voor meisje na jarenlang misbruik door neef (32) op familiedagen in Bergen op Zoom

  Nachtmer­ries voor meisje na jarenlang misbruik door neef (32) op familieda­gen in Bergen op Zoom

  BERGEN OP ZOOM - Een 32-jarige man uit Bergen op Zoom is woensdag in hoger beroep veroordeeld voor het jarenlange misbruik van zijn minderjarige nichtje. Het hof legt hem een gevangenisstraf op van twaalf maanden, waarvan een half jaar voorwaardelijk, en drie maanden voorwaardelijke jeugddetentie. Volgens het gerechtshof heeft de man zijn nichtje jarenlang nachtmerries en lichamelijke klachten bezorgd.
 2. Fivente en gemeente strijden bij rechter over zorgwoningen in Bergen op Zoom
  PREMIUM

  Fivente en gemeente strijden bij rechter over zorgwonin­gen in Bergen op Zoom

  MIDDELBURG - Heeft de gemeente Bergen op Zoom rustig achterover geleund en een wanprestatie geleverd zoals advocaat Martens van Fivente beweert? Of is de zaak die is aangespannen door het vastgoedbedrijf, dat 65 woonzorgwoningen wilde bouwen op het terrein van de voormalige brandweerkazerne, er eentje in categorie ‘niet geschoten is altijd mis’ zoals de gemeentelijk advocaat Kruitwagen naar voren brengt?

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom