Volledig scherm
PREMIUM
Rechts op de foto de flessenhals op Zoomland, waar het verkeer van twee naar een rijstrook gaat. © RAMON MANGOLD

Knelpunt Zoomland al in 2011 voorspeld

BERGEN OP ZOOM - Het gemeentebestuur van Bergen op Zoom staat erop dat knooppunt Zoomland is gereconstrueerd voordat de A4 (Delft - Bergen op Zoom - Antwerpen) eind 2013 in zijn geheel open gaat. ,,We laten ons niet met een kluitje in het riet sturen. Dit moet voor de opening zijn aangepakt”, eist wethouder Ton Linssen.

Tekst uit deze krant. Het blijken met de kennis van nu wijze woorden te zijn geweest in 2011. Zeven jaar geleden trok Bergen op Zoom al aan de bel. Wilde modernisering van Zoomland. En zes rijstroken tussen Zoomland en knooppunt Markiezaat waar de afslag naar Antwerpen is.

  1. Vrienden van Bokki uit Huijbergen gaan kraamkliniek bouwen in Mowi, Tanzania
    PREMIUM

    Vrienden van Bokki uit Huijbergen gaan kraamkli­niek bouwen in Mowi, Tanzania

    HUIJBERGEN - De Vrienden van Bokki beginnen in februari aan hun nieuwe 'missie': het bouwen van een kraamkliniek in Tanzania aan de voet van de Kilimanjaro. In februari beginnen vier enthousiastelingen aan de bouw, in september gaat een groep sportievelingen de Kilimanjaro beklimmen om geld in te zamelen voor deze kraamkliniek. Een mooie klapper voor hun 35-jarig bestaan. ,,De lokale bevolking is erg gebaat bij zo'n plek", aldus penningmeester Richard van Stel.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom