Volledig scherm
PREMIUM
Ton Linssen voert betoog voor nieuwe gemeenteraadsverkiezingen © Tonny Presser © 2018

Linssen speelt rol bij zoektocht naar nieuwe zorgaanbieders voor ziekenhuis in Bergs grondgebied

BERGEN OP ZOOM - De gemeente Bergen op Zoom is op zoek naar nieuwe zorgaanbieders die geïnteresseerd zijn in de overname van het Bravis Ziekenhuis dat in 2025 zijn deuren sluit. B en W krijgen daar hulp bij van oud-wethouder Ton Linssen.

Quote

We begonnen hem flink te knijpen. Weer een grote werkgever die vertrekt

Ton Linssen

Fractieleider Ton Linssen van de gelijknamige Lijst heeft als toenmalig wethouder namelijk in 2014 en 2015 al gesprekken gevoerd met mogelijke, Belgische geïnteresseerde partijen. ,,Destijds was al duidelijk dat Bravis de stad zou gaan verlaten. En we begonnen hem flink te knijpen. Weer een grote werkgever die vertrekt. Philip Morris sloot zijn deuren, tanteLouise en Vrederust gingen bezuinigen en de Viersprong in Halsteren dreigde eveneens te vertrekken. Bovendien riep Roosendaal dat zij de zorgstad is, terwijl wij dat zijn. Reden tot actie."

  1. Koker met spullen voor de toekomst de grond in bij opening Fort Henricus in Steenbergen
    PREMIUM

    Koker met spullen voor de toekomst de grond in bij opening Fort Henricus in Steenber­gen

    STEENBERGEN - Het kan nog honderden jaren duren. Maar er komt een dag dat iemand hem vindt: de koker met spulletjes die zondag bij de opening van Fort Henricus in Steenbergen de grond in is gekatapulteerd. Met een piepklein Gummaruskerkje en Pompejusje, bloemenzaadjes, een brief van burgemeester Ruud van den Belt van Steenbergen, maar ook een cd met waterlinie-raps en een boekje met wandeltochten.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom