Volledig scherm
Foto ter illustratie © Thinkstock

Mannen door groep vrienden in elkaar geslagen na opmerking over ruzie in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - Twee mannen van 25 en 39 uit Roosendaal en Rotterdam zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 4.00 uur in elkaar geslagen op de Zuivelstraat in Bergen op Zoom.

Dat gebeurde nadat de twee een opmerking maakten tegen een man en vrouw die ruzie met elkaar hadden. De ruziemakende man kon die opmerking waarschijnlijk niet waarderen, want opeens stond hij met een groep vrienden bij de twee mannen. De twee werden geslagen en geschopt en liepen daarbij flinke verwondingen op. 

Een van de mannen die het tweetal mishandelde, kon worden opgepakt. Een van de twee slachtoffers wist namelijk in al het tumult een foto te maken van hem. Toen agenten de slachtoffers naar de huisartsenpost brachten, zagen zij die man zitten in de Jacob Obrechtlaan. Zo kon de 27-jarige man uit Bergen op Zoom direct worden opgepakt. Hij zit vast voor verder onderzoek. De slachtoffers hebben aangifte gedaan.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom