Ad van Oorschot (staand) runt café De Grote Slok met een terrasje van 6 bij 1 meter. Omdat hij zich niet altijd aan de vergunning zou houden, dreigt er een dwangsom van tien mille. 'Belachelijk', vindt stamgast Olivier Stroeks (links).
Volledig scherm
PREMIUM
Ad van Oorschot (staand) runt café De Grote Slok met een terrasje van 6 bij 1 meter. Omdat hij zich niet altijd aan de vergunning zou houden, dreigt er een dwangsom van tien mille. 'Belachelijk', vindt stamgast Olivier Stroeks (links). © Pix4Profs/Peter Braakmann

Megaboete voor miniterras? Bergse cafébaas voelt zich beknot: 'We gaan elke week met buikpijn open’

BERGEN OP ZOOM - Grand café De Grote Slok heeft het kleinste terras van Bergen: 6 bij 1 meter. Dan is een dreigende dwangsom van tien mille best veel.

  1. Julia blikt terug op één jaar K3: ‘Ik ben zó hard veranderd, qua uiterlijk maar ook als persoon’

    Julia blikt terug op één jaar K3: ‘Ik ben zó hard veranderd, qua uiterlijk maar ook als persoon’

    Zangeres Julia Boschman uit Bergen op Zoom mag zich al één jaar een K3'tje noemen. Vlak voor ze de wedstrijd vorig jaar won, gaf ze een interview aan de Belgische tv-zender VTM. En datzelfde interview deed ze nu opnieuw, zoals in bovenstaande video te zien is. Van haar mooiste lichaamsdeel tot hoe vaak ze herkend wordt op straat: wat er is er zoal veranderd in het leven van Julia? ,,Dit is een harde wereld, maar gelukkig is mijn familie er altijd.”

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom