Volledig scherm
PREMIUM
Kevin Nolan houdt van uitdagingen. Zaterdag 28 september vertrekt hij aan 'zijn' Hel van Zeeuws-Vlaanderen. Wie durft, kan meerijden over de 340 kilometer lange route. © Timo Van De Kasteele

Met Kevin naar de Hel van Zeeuws-Vlaanderen

BERGEN OP ZOOM - Dik 300 kilometer. Op één dag. Waarvan 25 kilometer over kasseien. Je moet een beetje prettig gestoord zijn wil je dat leuk vinden. Bergenaar Kevin Nolan vertrekt 28 september en daagt wielerliefhebbers uit mee te rijden.

Nadat hij enkele jaren geleden de klassieker Milaan-San Remo fietst en op een niet onverdienstelijke 53e plaats over de streep komt, krijgt Kevin Nolan de smaak van de lange afstanden pas echt te pakken.

  1. Stagnatie dreigt voor bouwplannen Antoniusmolen in Halsteren

    Stagnatie dreigt voor bouwplan­nen Antoniusmo­len in Halsteren

    HALSTEREN - De vereniging de Westbrabantse Molens en het Zorghuys Steenbergen moeten zo snel mogelijk met elkaar aan tafel, om te voorkomen dat er een impasse ontstaat rond de bouwplannen op het terrein achter de Antoniusmolen. De Dorpsraad Halsteren roept het Zorghuys ook op om haar plannen op de kortst mogelijke termijn te delen met de omgeving. ,,Nu is er teveel ruis op de lijn,” stelde Dorpsraad-voorzitter Piet Soffers donderdagavond vast.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom