Luitenant-kolonel Douwe Minnema, commandant van de meteorologisch dienst op Vliegbasis Woensdrecht draagt een NAVO-vlag en een belangrijke NAVO-taak over aan Carmen Snyder, directrice meteorologie van het Canadese leger.
Volledig scherm
Luitenant-kolonel Douwe Minnema, commandant van de meteorologisch dienst op Vliegbasis Woensdrecht draagt een NAVO-vlag en een belangrijke NAVO-taak over aan Carmen Snyder, directrice meteorologie van het Canadese leger. © Ministerie van Defensie

Meteokamer Vliegbasis Woensdrecht draagt NAVO-taak over aan Canada

HOOGERHEIDE - Met gepaste trots heeft de meteorologische dienst van Vliegbasis Woensdrecht donderdagmiddag na twee jaar een belangrijke NAVO-taak overgedragen aan het Canadese leger. Het betreft het wereldwijd verstrekken van weerberichten aan de snelle reactie-eenheid van de NAVO.

0 reacties

 1. Aanvalsleider Chraou neemt Halsteren op sleeptouw, Moerse Boys druipt met opgeheven hoofd af
  PREMIUM
  Zondag vierde divisie

  Aanvalslei­der Chraou neemt Halsteren op sleeptouw, Moerse Boys druipt met opgeheven hoofd af

  In een waar voetbalgevecht was het Halsteren dat met een 3-2 derbyzege tegen Moerse Boys van het veld stapte. Op het ‘aardappelveld’ kwamen de technische vaardigheden van de thuisploeg nauwelijks aan bod, maar werd er stootkracht gevraagd. Jaouad Chraou nam de ploeg aanvallend bij de hand. ,,Als oude man binnen onze selectie hoop ik de groep met mijn werklust aan te sporen.”
  Halsteren

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom