De gemeenteraad van Woensdrecht nam donderdagavond, in de op 1,5 meter ingerichte raadszaal, een moment stilte in acht voor alle corona-slachtoffers onder hun inwoners en hun naasten. De gemeente kent 65 officiële besmettingen en zeven overlijdens, maar de werkelijke cijfers liggen zoals overal beduidend hoger.
Volledig scherm
De gemeenteraad van Woensdrecht nam donderdagavond, in de op 1,5 meter ingerichte raadszaal, een moment stilte in acht voor alle corona-slachtoffers onder hun inwoners en hun naasten. De gemeente kent 65 officiële besmettingen en zeven overlijdens, maar de werkelijke cijfers liggen zoals overal beduidend hoger. © Peter de Brie

Moment stilte voor coronadoden en virusleed in Woensdrecht

HOOGERHEIDE - De 65 officiële besmettingen en zeven sterfgevallen door het corona-virus in de gemeente Woensdrecht zijn maar het topje van de ijsberg, stelt burgemeester Steven Adriaansen. 

  1. Ondernemers moeten de binnenstad zelf redden, Bergen op Zoom stelt geen oplossingen meer voor
    PREMIUM

    Onderne­mers moeten de binnenstad zelf redden, Bergen op Zoom stelt geen oplossin­gen meer voor

    BERGEN OP ZOOM - De gemeente gaat de problemen van de binnenstad van Bergen op Zoom niet oplossen. Dat zullen de winkeliers en ondernemers toch echt zelf moeten doen. Dat zegt wethouder Jeroen de Lange van Economische zaken. ,,De enige rol die wij hier als gemeente in hebben, is dat we kunnen faciliteren. En ondersteunen. Maar de creatieve ideeën, de oplossingen, zullen toch echt van de ondernemers moeten komen.”

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom