Volledig scherm
PREMIUM
Het bord van de landschapscamping, dat inmiddels is verwijderd. © Landschapscamping Kruytenburg

Na achttien jaar ineens een brief: Dat bord moet weg

POORTVLIET - Achttien jaar stond het er, het welkomstbord van landschapscamping Kruytenburg in Poortvliet. Maar sinds woensdag is het weg. Het bord was te groot en daarom tegen de regels. Het vreemde is: dat blijkt al sinds 2001 zo te zijn. ,,Al die tijd heb ik er niemand over gehoord", aldus eigenaar Mart van Nieuwenhuijzen. ,,Tot ik in januari ineens een brief kreeg."

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Bijeenkomst in provinciehuis Den Bosch: ‘Noem arbeidsmigranten voortaan internationals. Dat klinkt beter’

    Bijeen­komst in provincie­huis Den Bosch: ‘Noem arbeidsmi­gran­ten voortaan internatio­nals. Dat klinkt beter’

    DEN BOSCH - Zelfs als de economische groei stilvalt, blijft in Noord-Brabant structureel grote behoefte aan arbeidsmigranten. Oorzaak: de uitstroom op de arbeidsmarkt door pensionering is groter dan de instroom van jonge werknemers. ,,Alleen al in de techniek lopen we eind 2020 tegen een tekort aan van 20.000 mensen. Arbeidsmigranten zijn dus geen probleem, maar bittere noodzaak.”
  2. Bergse kinderen leren alles over de nar in aanloop naar Vastenavend

    Bergse kinderen leren alles over de nar in aanloop naar Vastena­vend

    BERGEN OP ZOOM - Kinderen van de verschillende basisscholen in Bergen op Zoom zullen de komende tijd van alles leren over de figuur de nar. De werkgroep Kindervastenavend gaf donderdag in een zaal vol leerkrachten de aftrap voor ‘project nar’, de opvolger van de Blauwe Schuit vorig jaar. Belangrijkste onderdeel dit jaar is een interactieve voorstelling in Den Enghel. Doel van de stichting is om kinderen warm te maken voor Vastenavend.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom