Volledig scherm
De Mahlerstraat in Bergen op Zoom. © foto Ad Goddrie

Nachtelijke schietpartij in Mahlerstraat Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - In de Mahlerstraat in Bergen op Zoom heeft in de nacht van zaterdag op zondag rond 01.35 uur een schietpartij plaatsgevonden. Dat meldt de politie. 

Getuigen meldden bij de politie dat er mogelijk geschoten was in de Mahlerstraat. Agenten stelden een onderzoek in en troffen sporen aan. De sporen werden veiliggesteld en onderzocht door medewerkers van het team Forensische Opsporing.

Volgens de getuigen was er op een lichtkleurige, kleine personenauto geschoten. Ook meldden zij dat er een lange man met een donkergekleurde jas wegrende na het incident. De auto zou na het incident eveneens zijn weggereden.

Het is niet bekend of er iemand gewond is geraakt als gevolg van de schietpartij. De politie doet buurtonderzoek in de omgeving en roept getuigen op zich te melden.

Buurtbewoner Said Hashimi zegt dat hij wakker schrok van twee schoten. ,,Daarna reed een auto snel weg.''

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Suikerarchief bevat een schat aan gegevens over sociaal-economische geschiedenis in deze streek
    PREMIUM

    Suikerar­chief bevat een schat aan gegevens over sociaal-economi­sche geschiede­nis in deze streek

    STEENBERGEN/DINTELOORD - Of Koningin Máxima eind deze maand wordt herinnerd aan de suikerindustrie in Steenbergen is twijfelachtig. Toch staat ze bij de officiële opening van verpleeghuis Hof van Nassau op pure suikergrond. Alle sporen van de vroegere suikerfabriek langs de kade zijn Steenbergen al lang uitgewist. Resteren slechts de waardevolle archiefstukken van de fabriek, die recentelijk in veilige handen van het West-Brabants Archief zijn gekomen. En daar in de studiezaal voortaan in te zien.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom