Volledig scherm
PREMIUM
De medewerkers en vrijwilligers van het FB maken zich zorgen. Links in het rood woordvoerder Han Timmermans © Majda Ouhajji

Onrust onder medewerkers en vrijwilligers Facilitair Bedrijf in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - Medewerkers en vrijwilligers van het Facilitair Bedrijf zijn boos en bezorgd om de toekomst. Na maanden van onduidelijkheid hebben ze vrijdag te horen gekregen dat er over zes weken geen werk meer voor ze is. Dat vertelt Han Timmermans, namens het personeel. ,,We werken onzichtbaar en we worden nu onzichtbaar geloosd.”

De afgelopen maanden waren onzeker voor de veelal vrijwillige werknemers van het FB. Maar omdat ze het zo druk hadden, werd er weinig stilgestaan bij de problemen. Onlangs maakte het bestuur van de stichting bekend op te stappen. De gemeente Bergen op Zoom zal daarom vanaf 1 januari 2020 de regie overnemen.

  1. MusiCompany zet een krachtige musical neer
    PREMIUM
    RECENSIE

    MusiCompa­ny zet een krachtige musical neer

    BERGEN OP ZOOM - The MusiCompany gooit het over een andere boeg. De musical ‘How to succeed’ waarmee de groep mee voor de dag komt is uit 1961. Aan de hand van een zelfhulpboek wordt de lezer uitgelegd hoe je stapsgewijs zelfstandig je loopbaan kunt uitstippelen. Hoogst actueel dus, want ook nu hebben veel mensen het over carrière maken en de top bereiken. En dat daarvoor de trukendoos open moet, begrijpt iedereen en dat maakt deze musical zo aardig.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom