Opbouw tijdelijk restaurant Wild & Wijn op 't Ravelijn van start in Bergen op Zoom

videoBERGEN OP ZOOM - Hij was vanuit de verre omtrek te zien: de kraan van 78 meter hoog die gisteren opgesteld stond bij het Ravelijn in Bergen op Zoom. Voorzichtig takelde het gevaarte beetje bij beetje alle benodigdheden voor pop-up restaurant Wild&Wijn op ‘t Ravelijn over het Pielekeswater heen. Over anderhalve week kunnen elke avond 300 gasten terecht in het bijzondere restaurant.

Die kraan was broodnodig, vertelt organisator Frenk Theuns. ,,De brug bij de ingang kan maar 2.000 kilo aan. Dus op deze manier moeten we alle heftrucks en alle andere benodigdheden op het Ravelijn krijgen.”

  1. MusiCompany zet een krachtige musical neer
    PREMIUM
    RECENSIE

    MusiCompa­ny zet een krachtige musical neer

    BERGEN OP ZOOM - The MusiCompany gooit het over een andere boeg. De musical ‘How to succeed’ waarmee de groep mee voor de dag komt is uit 1961. Aan de hand van een zelfhulpboek wordt de lezer uitgelegd hoe je stapsgewijs zelfstandig je loopbaan kunt uitstippelen. Hoogst actueel dus, want ook nu hebben veel mensen het over carrière maken en de top bereiken. En dat daarvoor de trukendoos open moet, begrijpt iedereen en dat maakt deze musical zo aardig.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom