Volledig scherm
Keetie van Oosten-Hage © Peter de Brie

Oud-wereldkampioene Keetie van Oosten-Hage rijdt mee in eigen fietsroute over Tholen

SINT-MAARTENSDIJK - Een wielerfestijn, dat moet de Thoolse etappe van de Zeeuwse Wieler Wind Zesdaagse worden op zaterdag 18 augustus. 

Vernoemd naar Keetie van Oosten-Hage, de voormalig wereldkampioen op de weg, die zelf ook mee fietst. Deelnemers kunnen kiezen uit 30, 56, of 86 kilometer. Inschrijven kan tussen 8.30 en 11.00 uur bij Cafetaria ’t Hoekske, Markt 6 in Sint-Maartensdijk. Om 9.30 uur wordt het startschot gegeven door wethouder Frank Hommel. Starten is mogelijk tot 11.00 uur. Deelname kost 3,50 euro.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. ‘Het maken van een kloppend teeltplan is een flink gepuzzel’
    Van 't Land

    ‘Het maken van een kloppend teeltplan is een flink gepuzzel’

    Afgelopen weekend kon je tussen de regenbuien door het voorjaar al zien. Mijn zoontje Tomas en nichtje Zoë spelen het liefst buiten en konden hun lol niet op met stampen in de plassen. De bloesem van de perziken en nectarines bloeit, de bladeren van de kweepeerbomen staan al open en de kippen leggen ruim zeven keer zoveel eitjes als in de winter. Wij krijgen die eitjes dus niet meer alleen opgegeten, ondanks alle eierkoeken, cakes en omeletten die we bakken.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom