Volledig scherm
© Thinkstock

Pastoors verhuizen binnen West-Brabantse parochies

Begin volgend jaar vindt er een grote wisseling van de wacht plaats bij drie parochies in West Brabant. Dan verhuizen drie pastoors van de ene naar een andere parochie. 

Pastoor Hans de Kort neemt in januari afscheid van parochie de Bron in de gemeente Woensdrecht en de parochie Onze Lieve Vrouw in het Woud te Wouw. Met ingang van 1 februari 2018 wordt pastoor De Kort benoemd als pastoor van de Sint Annaparochie te Steenbergen en van de Sint Christoffelparochie in Halsteren. Hij volgt daar Pastoor Hans van Geel (56) op, die op zijn beurt verhuist naar de parochie in Zundert en Rijsbergen waar hij de taken overneemt van Pastoor Frans Verheije die daar nu nog leiding heeft. 

Bisschop Liesen heeft inmiddels ook een opvolger voor de Kort aangesteld. Met ingang van 1 februari wordt de eindverantwoordelijkheid voor de parochie De Bron en de parochie O.L.Vrouw in het Woud overgenomen door pastoor Frans Verheije. Verheije is momenteel pastoor van de drie parochies van de regio Zundert: De H. Trudoparochie te Zundert, de H. Bavoparochie te Rijsbergen en de parochie van de Heilige Drie-eenheid te Klein Zundert. 

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom