Van de vele activiteiten die Henk van de Brug ontplooide in Putte en de gemeente Woensdrecht is na zijn verhuizing niet veel meer over. Nog altijd voelt hij zich sterk verbonden met de Brabantse Wal. ,,En ik mis de Putse KBO."
Volledig scherm
PREMIUM
Van de vele activiteiten die Henk van de Brug ontplooide in Putte en de gemeente Woensdrecht is na zijn verhuizing niet veel meer over. Nog altijd voelt hij zich sterk verbonden met de Brabantse Wal. ,,En ik mis de Putse KBO." © Pix4Profs/Peter Braakmann

Pendelen naar Putte lukt multivrijwilliger Henk van de Brug niet meer: ‘Ik word nog steeds om hulp gevraagd’

PUTTE - Zijn komst naar Putte bleef niet onopgemerkt. Jarenlang toonde Henk van de Brug (69) zich op tal van terreinen actief in het grensdorp en daarbuiten. Maar dat is nu voorbij.

  1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
    PREMIUM
    MET VIDEO

    Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

    Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom