Volledig scherm
Het Veldteke voor Vastenavend 2020: dweil d'oew neus mar achternaar! © Stichting Vastenavend

Prijzen winnen? Maak een selfie met het met veldteke tijdens de Bergse Vastenavend

BERGEN OP ZOOM - Vanaf gisteren is het nieuwe veldteke voor 4 euro per stuk in de verkoop gegaan. Ook dit jaar zijn er weer buitengewone vastenavendbelevenissen mee te winnen. 

Wie daar aan mee wil doen moet samen met het nieuwe veldteke een selfie maken en insturen via de actie-pagina op www.stichtingvastenavend.nl. De actie loopt tot 23 februari. 

Spelregels

De spelregels voor de selfie zijn heel eenvoudig: je mag er alleen op staan of met opa, oma, tante, hond of vrienden. Het maakt niet uit met wie, zolang het nieuwe veldteke er ook goed en duidelijk op staat. 

De prijzen

Quote

Je kunt Het vette ontbijt winnen: persoon­lijk thuisge­bracht door een adjuant met de pèèrse

De prijzen die te winnen zijn: Het vette dinsdagontbijt, dat wordt thuisgebracht door een adjudant met de pèèrse op de vette dinsdag van de optocht. Een huiskamerconcert van een vastenavenddweilband met bezoek van de prins en zijn gevolg. Meelopen in de optocht als koppendrager. Een ritje in de pèèrse en mee met de prins en de boereploeg op de vrijdagavondtoer. 

Vanaf 31 januari wordt elke vrijdag de top 11 van de leukste selfies van die week bekendgemaakt via de website van de Stichting Vastenavend en op Facebook, Twitter en Instagram. De zondag daaropvolgend worden de prijswinnaars met de bijbehorende prijs bekendgemaakt. Wie er snel bij is, tot uiterlijk 2 dagen voor het Neuzebal, loopt de kans dat zijn selfie wordt verwerkt in de film die tijdens het Neuzebal op een groot scherm wordt vertoond.

Quote

Vanaf 31 januari wordt elke vrijdag de top 11 van de leukste selfies van die week bekendge­maakt

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom