Eigenaren van een woning op het recreatiebungalowpark aan de Parklaan in Putte klagen over overlast door arbeidsmigranten die met vier of vijf mensen in een huisje worden gezet en vragen de gemeente Woensdrecht om handhaving.
Volledig scherm
PREMIUM
Eigenaren van een woning op het recreatiebungalowpark aan de Parklaan in Putte klagen over overlast door arbeidsmigranten die met vier of vijf mensen in een huisje worden gezet en vragen de gemeente Woensdrecht om handhaving. © Google Streetview

Putse bungaloweigenaars zijn het beu: ‘Veel overlast door arbeidsmigranten’

PUTTE - Nu huisjesmelkers in 17 woningen aan de Parklaan te Putte arbeidsmigranten onderbrengen, zien eigenaren van de recreatiebungalows de overlast stijgen en hun woongenot dalen.

  1. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
    PREMIUM
    5

    Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

    Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.