Meneer Santhamoorthy kan nu met trots zeggen dat hij in flat Gageldonk woont. ,,Het is schitterend geworden en een stuk comfortabeler dankzij isolatie en dubbelglas."
Volledig scherm
PREMIUM
Meneer Santhamoorthy kan nu met trots zeggen dat hij in flat Gageldonk woont. ,,Het is schitterend geworden en een stuk comfortabeler dankzij isolatie en dubbelglas." © Pix4Profs/Tonny Presser

Renovatie flat Gageldonk zorgt dat bewoners weer naar elkaar omkijken: ‘Ik kende de buurvrouw niet’

Zijn onderburen kende meneer Santhamoorthy niet. Totdat de renovatie van flat Gageldonk aan de Populierlaan in Gageldonk-West begon. De grootschalige verbouwing heeft het sociale contact in de flat sterk verbeterd. Woningcorporatie Stadlander is daar nu zo enthousiast over dat het de werkwijze ook wil toepassen op andere (ver)bouwprojecten. 

  1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
    Update

    1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

    Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom