Volledig scherm
PREMIUM
Een aantal straten in Putte heeft flinke wateroverlast na een hoosbui. Ruim tien jaar geleden was dat ook nog het geval in de Antwerpsestraat. © Archieffoto BN DeStem/Vincent Krijtenburg

Ruim miljoen euro voor aanpak wateroverlast in Putte

HOOGERHEIDE - De gemeente Woensdrecht gaat nogmaals diep in de buidel tasten om de wateroverlast in Putte aan te pakken. 

In het verleden zijn er volop maatregelen genomen, maar nog steeds zijn er plekken in het dorp die niet bestendig zijn tegen stevige hoosbuien. Ingenieursbureau Arcadis heeft een onderzoek uitgevoerd waarbij is bekeken hoe waterbestendig het dorp is bij hoosbuien van 70 millimeter in een uur tijd.

  1. MusiCompany zet een krachtige musical neer
    PREMIUM
    RECENSIE

    MusiCompa­ny zet een krachtige musical neer

    BERGEN OP ZOOM - The MusiCompany gooit het over een andere boeg. De musical ‘How to succeed’ waarmee de groep mee voor de dag komt is uit 1961. Aan de hand van een zelfhulpboek wordt de lezer uitgelegd hoe je stapsgewijs zelfstandig je loopbaan kunt uitstippelen. Hoogst actueel dus, want ook nu hebben veel mensen het over carrière maken en de top bereiken. En dat daarvoor de trukendoos open moet, begrijpt iedereen en dat maakt deze musical zo aardig.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom