Volledig scherm
Sabrina en Jacky Polderman stoppen met hun dierenwinkel Amigo en bloemenzaak 't Blommetje. © Sabrina Polderman

Sabrina en Jacky stoppen met hun bloemen- en dierenspeciaalzaak in Sint Annaland

SINT-ANNALAND – Sabrina en Jacky Polderman stoppen met hun dieren- en bloemenwinkel in Sint-Annaland. Op 19 mei gaan de deuren van Amigo en ’t Blommetje voor het laatst open.

Sabrina en Jacky Polderman zijn al dertien jaar eigenaar van drie winkels aan de Hoenderweg in Sint-Annaland. Maar binnenkort gaat dat veranderen. Jacky is de afgelopen tijd steeds meer als kraanmachinist gaan werken. ,,Soms werkt hij wel 60 uur per week in de bouw”, vertelt zijn vrouw Sabrina.

Sabrina knipt de vacht van huisdieren in hun derde onderneming: trimsalon Doggy. Ze blijft daar de komende tijd mee doorgaan. Maar met de dierenwinkel en de bloemenwinkel stopt het echtpaar.

,,We hadden vooral last van online concurrentie. Dat was best lastig. Er wordt bijna van je verwacht dat een bestelling van ’s ochtends dezelfde avond nog wordt afgeleverd.” Voor zelfstandige ondernemers is het lastig om een zowel een fysieke winkel als een internetbedrijf te onderhouden.

Daarom hebben Sabrina en Jacky de keuze gemaakt om er definitief een punt achter te zetten. Op 19 mei gaan de dieren- en bloemenwinkel voor het laatst open op de reguliere openingstijden. Daarna volgt nog op een paar dagen een opheffingsuitverkoop.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Zaak top No Surrender met Klaas Otto in juni voor de rechter

    Zaak top No Surrender met Klaas Otto in juni voor de rechter

    BERGEN OP ZOOM - De vier hoogste bazen van de omstreden motorclub No Surrender moeten op 22 juni voor het eerst voor de rechter in Groningen verschijnen. Het zijn de oprichter van de club Klaas Otto, captain Henk Kuipers uit Emmen, Rico R., de voorman in Zeeland en de rechterhand van Kuipers, Theo ten V. Het Openbaar Ministerie beschuldigt hen onder meer van het leiding geven aan een criminele organisatie, afpersing, zware mishandeling en bedreiging.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom