Volledig scherm
Sabrina en Jacky Polderman stoppen met hun dierenwinkel Amigo en bloemenzaak 't Blommetje. © Sabrina Polderman

Sabrina en Jacky stoppen met hun bloemen- en dierenspeciaalzaak in Sint Annaland

SINT-ANNALAND – Sabrina en Jacky Polderman stoppen met hun dieren- en bloemenwinkel in Sint-Annaland. Op 19 mei gaan de deuren van Amigo en ’t Blommetje voor het laatst open.

Sabrina en Jacky Polderman zijn al dertien jaar eigenaar van drie winkels aan de Hoenderweg in Sint-Annaland. Maar binnenkort gaat dat veranderen. Jacky is de afgelopen tijd steeds meer als kraanmachinist gaan werken. ,,Soms werkt hij wel 60 uur per week in de bouw”, vertelt zijn vrouw Sabrina.

Sabrina knipt de vacht van huisdieren in hun derde onderneming: trimsalon Doggy. Ze blijft daar de komende tijd mee doorgaan. Maar met de dierenwinkel en de bloemenwinkel stopt het echtpaar.

,,We hadden vooral last van online concurrentie. Dat was best lastig. Er wordt bijna van je verwacht dat een bestelling van ’s ochtends dezelfde avond nog wordt afgeleverd.” Voor zelfstandige ondernemers is het lastig om een zowel een fysieke winkel als een internetbedrijf te onderhouden.

Daarom hebben Sabrina en Jacky de keuze gemaakt om er definitief een punt achter te zetten. Op 19 mei gaan de dieren- en bloemenwinkel voor het laatst open op de reguliere openingstijden. Daarna volgt nog op een paar dagen een opheffingsuitverkoop.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Doorstromen van havo naar vwo? Op de ene school in West-Brabant gaat het eenvoudiger dan de andere
    PREMIUM

    Doorstro­men van havo naar vwo? Op de ene school in West-Bra­bant gaat het eenvoudi­ger dan de andere

    WEST-BRABANT - Willen leerlingen na het behalen van hun havodiploma door naar het vwo? Dat kan op de ene West-Brabantse school al met een positief advies van de docent, terwijl de andere school een lijst met eisen voorstelt. Uit een rondgang van deze krant onder alle middelbare scholen met havo en vwo blijkt dat er grote verschillen bestaan in hoe scholen omgaan met ‘doorstromers’.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom