Jan en Anita Geilings (links) nemen het Vershof met daarin groenten- en fruitwinkel Nelisse over. Ook de twee personeelsleden Angelique (midden) en Conny (tweede van rechts) gaan mee over. Adrie (rechts) en Matty (niet op de foto) van Oevelen kunnen door de overname met pensioen.
Volledig scherm
PREMIUM
Jan en Anita Geilings (links) nemen het Vershof met daarin groenten- en fruitwinkel Nelisse over. Ook de twee personeelsleden Angelique (midden) en Conny (tweede van rechts) gaan mee over. Adrie (rechts) en Matty (niet op de foto) van Oevelen kunnen door de overname met pensioen. © Pix4Profs/Tonny Presser

Slagersfamilie Geilings redt Vershof Zonneplein: ‘Salades, groenten en fruit blijven we verkopen’

BERGEN OP ZOOM - Met de verkoop van groenten- en fruitwinkel Nelisse, slaat de Vershof aan het Zonneplein in Bergen op Zoom een nieuwe weg in. Slagers echtpaar Jan en Anita Geilings openen eind januari een compleet nieuwe verswinkel. 

  1. McDonald’s stopt na ophef met ‘vaccinatie-korting’ in Bergen op Zoom, niet iedereen snapt grap
    PREMIUM
    Update

    McDonald’s stopt na ophef met ‘vaccinatie-kor­ting’ in Bergen op Zoom, niet iedereen snapt grap

    BERGEN OP ZOOM - Geen hamburger voor een prikkie, maar een hamburger ná een prikkie. Onder dat motto hield de McDonald’s in Bergen op Zoom dit weekend een opmerkelijke actie. Wie zich net had laten vaccineren zou 50 procent korting krijgen op een burger. De reacties op de stunt laten zich raden, al lijkt niet iedereen de knipoog te begrijpen. Maandag is de actie per direct stopgezet.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom