Volledig scherm
Bergen op Zoom gaat in juni 2020 van links naar rechts... © ANP Kippa

Snollebollekes en John West naar BergenOpZoomNL

BERGEN OP ZOOM - Snollebollekes en John West staan op het podium van de vierde editie van BergenOpZoomNL. Dat festival vindt komend jaar plaats op zaterdag 20 juni. Naast de twee artiesten kunnen bezoekers dan ook luisteren en dansen op muziek van Jeroen van de Boom, Django Wagner, Zanger Kafke en het feestteam.

Het feest op de Boulevard is geen eendagsvlieg meer, meent organisator René Hopmans van Focus Events. ,,Het is een evenement met een stevig fundament.” Hij is blij met de grote namen op het podium. ,,Zij weten als geen ander hoe ze een feesttent op z’n kop zetten.”

Regionaal talent

Naast de bekende artiesten, is er op het hoofdpodium ook bij de volgende editie weer ruimte voor regionaal talent. In het voorjaar kunnen zangers zich aanmelden voor een wedstrijd om kans te maken op een plekje op het podium. Vorig jaar organiseerde Focus Events daar meerdere voorrondes voor. In café de Markies mochten ze laten zien wie de beste zanger(es) van Bergen op Zoom was. Uiteindelijk mocht winnares Mascha Gladdines op het hoofdpodium optreden. Ook finalisten Glenn Danen en Harold Miger mochten optreden tijdens het evenement.

Ook ander regionaal talent treedt op tijdens de vierde editie. Zo zijn er optredens van Marijn van Geel en Harold Mieger. In het Flügel Feestcafé staan swingende acts.

De kaartverkoop voor het festival is inmiddels begonnen. BergenOpZoomNL vindt plaats op zaterdag 20 juni van 18.30 tot 01.00 uur aan de Boulevard in Bergen op Zoom.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom