Staatssecretaris Van Ark bezoekt Ricoh in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - Meer mensen met een beperking aan het werk krijgen en werkgevers helpen dat mogelijk te maken. Dat is de missie van staatssecretaris Tamara van Ark van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.  Ze nam deze donderdag een kijkje in de keuken van Ricoh, groot leverancier van onder meer kopieerapparaten en printers.  

,,Maatschappelijk ondernemen zit bij ons in het DNA", zegt Eugene Kersjes, vice president van Ricoh. ,,Het gaat om meer dan alleen geld verdienen. Zorg voor de medemens staat bij Ricoh hoog in het vaandel.” Langdurig werklozen, mensen met een beperking en mensen die via het werkvoorzieningschap (WVS)  worden geplaatst, kunnen bij Ricoh terecht. 

  1. Huis vol gestolen spullen in Brasschaat, waarschijnlijk ook afkomstig van diefstallen in Zuidwest-Brabant

    Huis vol gestolen spullen in Brasschaat, waarschijn­lijk ook afkomstig van diefstal­len in Zuid­west-Bra­bant

    BRASSCHAAT - Een inwoner van het Belgische Brasschaat bleek zijn huis en garage te hebben volgestouwd met gestolen waar. De Belgische politie trof onder meer gouden en zilveren sieraden, fietsen, flatscreens en gereedschappen aan en vermoedt dat de buit deels afkomstig is van inbraken gepleegd in Zuidwest-Brabant. Dat meldt de politie van Bergen op Zoom zaterdag op haar Facebookpagina.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom