Stadlander gaat aan de slag in Lepelstraat. Maar voordat het daar werk van gaat maken, wil het met inwoners praten. Waar is behoefte aan? Appartementen, eengezinswoningen? Of juist starterswoningen. Dat moet komende maanden blijken.
Volledig scherm
Stadlander gaat aan de slag in Lepelstraat. Maar voordat het daar werk van gaat maken, wil het met inwoners praten. Waar is behoefte aan? Appartementen, eengezinswoningen? Of juist starterswoningen. Dat moet komende maanden blijken. © Pix4Profs/Tonny Presser

Starterswoningen of appartementen? Stadlander vraagt Lepelstraat mee te denken over toekomst

LEPELSTRAAT - Meer starterswoningen of juist meer appartementen. Wat heeft Lepelstraat in de toekomst nodig? Op die vraag probeert woningcorporatie Stadlander de komende maanden antwoord te krijgen. Begin volgend jaar moet er een eerste plan liggen.

  1. Met ‘trillende vingers’ bieden op schilderij: ‘Prachtige aanwinst’ voor Markiezenhof Bergen op Zoom
    PREMIUM

    Met ‘trillende vingers’ bieden op schilderij: ‘Prachtige aanwinst’ voor Markiezen­hof Bergen op Zoom

    BERGEN OP ZOOM - Hij staat er zelfverzekerd bij, de linkerhand in de zij en de toeschouwer aankijkend. Militair gouverneur Louis de la Kethulle is terug in Bergen op Zoom, als schilderij dat wordt toegeschreven aan een navolger van de Utrechtse portretschilder Paulus Moreelse. Aangekocht door de Vrienden van het Markiezenhof en zondagochtend in een volle Hofzaal uit de bijbehorende kist bevrijd.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom