Volledig scherm
PREMIUM
Column Majda Ouhajji

Steenbergs Cromwiel verdient een betere wethouder

columnPagina’s vol heb ik geschreven over de situatie in ‘t Cromwiel in Steenbergen. Problemen qua beheer, mogelijke oplossingen, geïrriteerde raadsleden, betere tijden. Het leek beter te gaan, maar toen de KBO in oktober bekendmaakte ‘t Cromwiel te verlaten, was de gemeenteraad er klaar mee. Beheerder Hydra Sport moet weg.

Wethouder Cors Zijlmans is er niet blij mee. Ja, natuurlijk, in het begin ging het niet goed, maar Hydra heeft veel gedaan om het op te lossen, verbeteringen doorgevoerd. Het gaat misschien nog niet helemaal zoals het moet, maar geef het nog even de tijd. Het contract van een ondernemer steeds maar met één jaar verlengen is niet ideaal: dan wordt het niet erg aantrekkelijk om in ‘t Cromwiel te investeren, toch?

  1. Huis vol gestolen spullen in Brasschaat, waarschijnlijk ook afkomstig van diefstallen in Zuidwest-Brabant

    Huis vol gestolen spullen in Brasschaat, waarschijn­lijk ook afkomstig van diefstal­len in Zuid­west-Bra­bant

    BRASSCHAAT - Een inwoner van het Belgische Brasschaat bleek zijn huis en garage te hebben volgestouwd met gestolen waar. De Belgische politie trof onder meer gouden en zilveren sieraden, fietsen, flatscreens en gereedschappen aan en vermoedt dat de buit deels afkomstig is van inbraken gepleegd in Zuidwest-Brabant. Dat meldt de politie van Bergen op Zoom zaterdag op haar Facebookpagina.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom