Volledig scherm
. © Thinkstock

Stopteken vanwege kapotte koplamp: Bergenaar (33) heeft drugs in auto liggen

BERGEN OP ZOOM - Een kapotte koplamp van een auto leidde in de nacht van maandag op dinsdag tot de aanhouding van een 33-jarige man in Bergen op Zoom. De Bergenaar bleek namelijk amfetamine, hasj en hennep bij zich te hebben. Dat meldt de politie.

Agenten hadden rond 2.00 uur de man een stopteken gegeven vanwege de kapotte lamp. Dat gebeurde op de Laan van Reimerswaal. Zij roken dat er een henneplucht uit de auto kwam. Zij keken in de auto en vonden de drugs. Het ging om een kleine hoeveelheid. 

De Bergenaar moest een speekseltest ondergaan. Hij was onder invloed van amfetamine en THC. Een GGD-arts heeft bloed afgenomen van de man. Het bloed wordt onderzocht. De officier van justitie bekijkt later welke maatregelen tegen de man worden genomen.

De man legde een verklaring af op het politiebureau waarna hij weer op vrije voeten kwam.

  1. Stagnatie dreigt voor bouwplannen Antoniusmolen in Halsteren

    Stagnatie dreigt voor bouwplan­nen Antoniusmo­len in Halsteren

    HALSTEREN - De vereniging de Westbrabantse Molens en het Zorghuys Steenbergen moeten zo snel mogelijk met elkaar aan tafel, om te voorkomen dat er een impasse ontstaat rond de bouwplannen op het terrein achter de Antoniusmolen. De Dorpsraad Halsteren roept het Zorghuys ook op om haar plannen op de kortst mogelijke termijn te delen met de omgeving. ,,Nu is er teveel ruis op de lijn,” stelde Dorpsraad-voorzitter Piet Soffers donderdagavond vast.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom