Volledig scherm
© Politie

Thools bedrijfspand moet een halfjaar dicht na vondst softdrugs

THOLEN - Een loods aan de Schelde-Rijnweg 10 in Tholen moet een half jaar dicht. De politie vond er op 15 mei bij een inval een handelsvoorraad softdrugs. Burgemeester Van de Velde wil het pand voor zes maanden sluiten. Een definitief besluit over die voorgenomen sluiting komt als de termijn om zienswijzen in te dienen, verlopen is.

Vorige week werden twee panden ook gesloten. Een bedrijfspand aan de Ambachtsweg 13c moet een jaar dicht nadat er 44 kilogram cocaïne en 30 kilogram heroïne was gevonden. Aan de Kettingdijk 10 moet een schuur zes maanden dicht na vondst van een hennepkwekerij.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. ‘We gaan de bloemetjes buiten zetten’
    Van 't Land

    ‘We gaan de bloemetjes buiten zetten’

    Abstract taalgebruik spiegelt vaak de concrete wereld om ons heen. Zo zijn er eigenlijk heel veel woorden en uitdrukkingen die iets met bloemen te maken hebben. Als bijvoorbeeld je vriend of vriendin thuiskomt met een nieuw stuk kleding wat je lelijk vindt, kun je misschien maar het best de waarheid een beetje verbloemen. En als iemand in de put zit, moet je ze misschien een beetje opfleuren. Als het je verjaardag is, mag je best eens de bloemetjes buiten zetten. Mensen die dáár dan weer niet van houden, zijn muurbloempjes.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom