Volledig scherm
PREMIUM
Voetballertjes krijgen les van Mike Obiku © Gerard van Offeren/Pix4Profs

Trainen op de Feyenoord manier bij Dosko in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - Donderdag en vrijdag is Soccerschool Feyenoord neergestreken bij voetbalvereniging Dosko op sportpark Meilust aan de Ravelstraat in Bergen op Zoom. 

Veertig kinderen die hun voetbaltalenten willen verbeteren, nemen aan de trainingen deel. Er wordt getraind op de Feyenoord manier. Als hoofdtrainer is aanwezig Mike Obiku, de Nigeriaan die zich in 1995 onsterfelijk maakte door tijdens de verlenging van de kwartfinale om de Amstel cup tegen Ajax, in het Olympisch Stadion in Amsterdam, de golden goal te scoren.

  1. Canadees schoolkoor bezoekt Bergen op Zoom
    video

    Canadees schoolkoor bezoekt Bergen op Zoom

    BERGEN OP ZOOM - Wat ging er door het hoofd van de Canadese militairen die in de Tweede Wereldoorlog naar Europa kwamen om te vechten? ,,Waarom besloten ze om te gaan vechten? Wat waren hun verwachtingen voor de toekomst?” Dat schoot Mark de Robertis als eerste binnen toen hij de Canadese begraafplaats in Bergen op Zoom zag. De Canadese tiener was een van de tachtig mensen die woensdag het ereveld bezochten. Een koor, samen met hun ouders, afkomstig van jongensschool Crescent School in Toronto.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom