Volledig scherm
© ThinkStock

Twee gewonden bij aanrijding in Tholen

THOLEN - Twee personenauto's zijn dinsdagochtend in botsing gekomen op de kruising van de Postweg en de Eeweg in Tholen. Twee personen zijn naar het ziekenhuis gebracht. 

Het ongeval gebeurde rond 08.00 uur, meldt 112 Markiezaten. De ambulance, brandweer en politie snelden toe. Er was melding gemaakt van een autobrand. 

Ter plekke bleek dat er twee auto's op elkaar waren gebotst. Er was geen sprake van brand. De twee inzittenden van de voertuigen zijn onderzocht en ter controle naar het ziekenhuis gebracht. 

De kruising was tijdelijk afgesloten voor verkeer. De brandweer heeft de twee  voertuigen gecontroleerd. De flink beschadigde auto's zijn door een bergingsbedrijf afgevoerd. 

  1. 28 september: Leger des Heils organiseert avond tegen eenzaamheid

    28 september: Leger des Heils organiseert avond tegen eenzaamheid

    Het Leger des Heils Tholen organiseert op donderdag 28 september van 17.00 tot 21.00 uur een gezellig samenzijn tijdens de Week tegen Eenzaamheid. Het samenzijn vangt aan met een gezamenlijk diner waar er kennis met elkaar gemaakt wordt. Na het diner zal er een gezamenlijke activiteit georganiseerd worden en voor de liefhebbers is er een creatieve activiteit. Opgeven kan via dctholen@legerdesheild.nl of telefonisch via 0166-10194.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom