Volledig scherm
© GinoPress BV

Vermoedelijk gestolen auto brandt uit in Sint-Annaland

SINT-ANNALAND - De brandweer van Sint-Annaland is donderdagochtend rond half 7 uitgerukt voor een melding van een autobrand aan de Molendijk in Sint-Annaland. Bij aankomst bleek de auto volledig in brand te staan.

De politie is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen. Vermoedelijk is de auto gestolen, omdat onder meer de kentekenplaten ontbraken. Na een korte zoektocht door een brandweerman zijn de kentekenplaten gevonden in de sloot. De politie zal de zaak verder onderzoeken en roept getuigen op zich te melden als zij iets hebben gezien. Een bergingsbedrijf heeft de auto geborgen.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Doorstromen van havo naar vwo? Op de ene school in West-Brabant gaat het eenvoudiger dan de andere
    PREMIUM

    Doorstro­men van havo naar vwo? Op de ene school in West-Bra­bant gaat het eenvoudi­ger dan de andere

    WEST-BRABANT - Willen leerlingen na het behalen van hun havodiploma door naar het vwo? Dat kan op de ene West-Brabantse school al met een positief advies van de docent, terwijl de andere school een lijst met eisen voorstelt. Uit een rondgang van deze krant onder alle middelbare scholen met havo en vwo blijkt dat er grote verschillen bestaan in hoe scholen omgaan met ‘doorstromers’.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom