Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP XTRA

Vier gestolen voertuigen gevonden in Oud Gastel en Halsteren, twee aanhoudingen

OUD GASTEL - Politie heeft in Oud Gastel en Halsteren woensdag drie gestolen auto's en een gestolen camper teruggevonden. Ze kwamen de voertuigen op het spoor na een tip.

Volgens de informatie van de politie zouden er gestolen voertuigen staan aan de Koopmansstraat in Oud Gastel en aan de Eikenlaan in Halsteren. Dat bleek te kloppen. In de eerste plaats stonden drie auto's, in Halsteren een camper. 

Een 31-jarige man uit Bergen op Zoom is opgepakt, net als een 50-jarige man uit Halsteren. Ze zitten nog vast. 

 1. Bewoners Sint Elisabeth wonen tijdelijk op Vrederust in Halsteren: ‘het is hier gezellig’
  PREMIUM

  Bewoners Sint Elisabeth wonen tijdelijk op Vrederust in Halsteren: ‘het is hier gezellig’

  HALSTEREN - Ze hebben het geschoten, daar op het dakterras van de Bosgaard. Groen uitzicht en over de laan komt altijd wel volk voorbij. Annie Nouwens zit eerste rang. ,,Vooral 's avonds zitten we hier vaak.'' Anneke Luijkx is nog aan het uitpuffen. Ze net met de scootmobiel naar buiten geweest. ,,Bijna tot aan de Sprenge.'' Mia Lagendijk heeft haar als vrijwilligster op het tochtje vergezeld. ,,Volgende week gaan we weer een stukje verder.'' Plonie van de Heuvel zit ook aan het tafeltje en is meer dan tevreden over de nieuwe huisvesting. ,,Het is hier amicaal, gezellig onder elkaar. Dat had ik daar veel minder.''
 2. Scouts uit Bergen op Zoom en Roosendaal vertrekken naar World Jamboree
  BN DeStem

  Scouts uit Bergen op Zoom en Roosendaal vertrekken naar World Jamboree

  BERGEN OP ZOOM - Het was een kort nachtje voor Britt van de Watering uit Bergen op Zoom en Laura en Beau Vink uit Roosendaal. Al om vier uur ‘s nachts verzamelen ze bij de Bergse Boulevard met troep Bokkenpootjes bij de bus naar Brussel. Allemaal dragen ze de Nederlande scouting-outfit: rode blouse en de das met de speciale ‘dasklomp’. Vanuit Brussel vliegen ze naar Amerika om in West Virginia de Wereld Jamboree bij te wonen.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom