De MTB-routes op de Kalmthoutse Heide kunnen aan elkaar geknoopt worden, waardoor een langere route ontstaat, ondervond mountainbiker Timo van de Kasteele.
Volledig scherm
De MTB-routes op de Kalmthoutse Heide kunnen aan elkaar geknoopt worden, waardoor een langere route ontstaat, ondervond mountainbiker Timo van de Kasteele. © Pix4Profs/Tonny Presser

Vignet nodig om te mountainbiken op Kalmthoutse Heide

HOOGERHEIDE - De Woensdrechtse raadsfracties ABZ, AKT en CDA vinden het vreemd dat mountainbikers een vignet nodig hebben om door de nieuw aangelegde MTB-routes in het Grenspark Kalmthoutse Heide te rijden, en ruiters en wandelaars op de voor hen aangelegde paden niet.

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
    25

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom