Volledig scherm
PREMIUM
NVS - Vivoo. © Pix4Profs / Joris Knapen

Voetbalclub Vivoo in Huijbergen moet wachten op plannen gemeente

HUIJBERGEN - Voetbalvereniging Vivoo in Huijbergen voelt zich buitenspel gezet door de gemeente Woensdrecht. De club zit op een te krap, verouderd sportpark. En zo lang de gemeente geen helderheid geeft over de toekomst van die locatie, blijft dat zo.

De gemeente heeft eerder beloofd dat het sportpark aan De Veenbes in Huijbergen uitgebreid of vernieuwd zou worden. ,,We hebben een verouderd sportpark, dat veel te klein is voor onze vereniging'', zegt Vivoo-voorzitter Robbert Klaassen. ,,Ons trainingsveld met kunstgras is versleten en we hebben maar één wedstrijdveld, dat ook aan vervanging toe is. Verlichting en lichtmasten zijn gevaarlijk en slecht, en de kleedkamers, opslagruimte en bestuurskamer zijn aan het einde van hun levensduur.’’

  1. Koker met spullen voor de toekomst de grond in bij opening Fort Henricus in Steenbergen
    PREMIUM

    Koker met spullen voor de toekomst de grond in bij opening Fort Henricus in Steenber­gen

    STEENBERGEN - Het kan nog honderden jaren duren. Maar er komt een dag dat iemand hem vindt: de koker met spulletjes die zondag bij de opening van Fort Henricus in Steenbergen de grond in is gekatapulteerd. Met een piepklein Gummaruskerkje en Pompejusje, bloemenzaadjes, een brief van burgemeester Ruud van den Belt van Steenbergen, maar ook een cd met waterlinie-raps en een boekje met wandeltochten.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom